Wij zijn RDW erkend!

Automobielhuis staat geregistreerd bij het RDW en daarom bieden wij u vele gemakkelijke voordelen aan! Lees snel hier wat onze services zijn!

Wanneer u uw prachtige auto heeft gevonden bij ons, dan kan hij bij ons worden op naam gezet. Normaal gesproken kost dit in het postkantoor 10 euro, maar wij betalen dit voor u! Bij het op naam zetten hebben wij wel een handtekening en uw rijbewijs of ID kaart nodig.

Normaal gesproken moet uw voertuig in het postkantoor worden overgeschreven. Dit is erg onhandig. Wanneer u het voertuig bij ons verkoopt kunnen wij ter plekke uw voertuig in onze bedrijfsvoorraad nemen. U krijgt ook direct uw vrijwaringsbewijs (dit is het bewijs dat het voertuig niet meer op uw naam staat).

als u één van onze prachtige auto’s op het oog hebt wilt u natuurlijk het voertuig testen. Bij ons is dit mogelijk! Wij hebben handelaars kentekenplaten ook wel genoemd ”groene platen”. U kunt bij ons een proefrit maken op de openbare weg indien u in het bezit bent van het autorijbewijs.