Over ons

Zoekt u een andere (droom)auto? Wij hebben hem of wij zoeken hem voor u. Automobielhuis is gevestigd in Sint Nicolaasga. Sint Nicolaasga ligt in het zuiden van Friesland, aan de A6 en vlakbij de A7. Automobielhuis is een jong en dynamisch bedrijf die zich richt op vooral het Duitse segment. We gaan voor degelijk en betrouwbaar.

Jeroen van der Brug

Aangenaam! Ik ben Jeroen van der Brug en ik ben de drijvende kracht achter ”Automobielhuis”. Ik ben van kinds af aan geïnteresseerd in de automotive. Wat begon met brommers en wat gegroeid is naar een autobedrijf. Ik vind het belangrijk om mijn auto’s met een glimlach te kunnen afleveren en door mijn technische opleiding lukt mij dit.

Jeroen van der Brug

Wat wij voor u kunnen doen

Alle auto’s die wij aanbieden worden zorgvuldig uitgezocht en worden volledig nagekeken. Wanneer een auto toe is aan onderhoud of een nieuwe APK, wordt dit altijd kosteloos gedaan. Wij zorgen er voor dat u met uw nieuwe auto veilig op weg kan. 

Voor de mensen die net iets meer zekerheid willen bieden wij een garantie pakket aan. Ons garantie pakket kost € 350,- en dan heeft u bij ons drie maanden (7.500 km) garantie op de motor en versnellingsbak. 

Neem contact met ons op