Automobielhuis Collectie

De makkelijkste manier naar onbezorgd rijplezier!

Wilt u zonder zorgen genieten van uw nieuwe auto? Dat kan met de passende garantie. In samenwerking met Real Garant bieden wij verschillende mogelijkheden voor garanties aan.

Real Garant Logo

De zekerheid om onbezorgd te kunnen rijden bieden wij aan middels ons Garantiepakket. Wij zijn uiterst kritisch op de inkoop van onze auto’s en zorgen ervoor dat onze auto’s perfect worden afgeleverd. Wanneer er onverhoopt toch nog iets stuk gaat kunt u dit met ons Garantiepakket in veel gevallen bij uw eigen garage laten herstellen onder garantie! In samenwerking met Real Garant kunnen wij u dit uitgebreide Garantiepakket aanbieden met heldere voorwaarden!

 

Uw voordelen op een rij

– Garantieherstelling wordt vlot afgehandeld

– U kiest de plaats van herstelling

– Europese dekking

– Geen eigen risico

– Geen eigen bijdrage van reparatie

 

 

Elite Pakket

Het elite pakket is het meest uitgebreide pakket voor auto’s tot 10 jaar oud en met een maximale kilometerstand van 200.000 km. Automobielhuis adviseert dit pakket gezien hier ook veel elektronische delen en emissiesysteem onderdelen worden vergoed.

Premium Plus Pakket

Het Premium Plus Pakket is op het Elite Pakket na het meest uitgebreid. Hierop heb je garantie op de motor, versnellingsbak en diverse andere componenten. Ook bestaat er nog een Basis pakket echter verkopen wij dit niet gezien wij vinden dat daar te weinig wordt gedekt.

Garantiedekkingen

Bent u er nog niet uit? Wij hebben een tabel gemaakt waarbij u alles kunt vergelijken tussen het Elite en het premium Plus garantie pakket. Hier kunt u zien welke componenten worden gedekt onder de 2 aangeboden garantie pakketten. 

Specifieke vragen?

Heeft u nog specifieke vragen over het afsluiten van het garantie pakket dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij zijn ook via Whatsapp of telefonisch bereikbaar dus aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!+31 (0)6 21931105