Automobielhuis Collectie

De makkelijkste manier naar onbezorgd rijplezier!

Wilt u zonder zorgen genieten van uw nieuwe auto? Dat kan met de passende garantie!

al onze auto’s worden zorgvuldig geselecteerd en standaard voorzien van een professionele reiniging aan de binnen en buitenzijde, voorzien van een  APK van minimaal 2 maanden, ook worden alle vloeistoffen gecontroleerd en uw auto kan 24/7 kosteloos worden tenaamgesteld. Het is bij ons ook mogelijk om extra service en garantie pakketten bij ons aan te schaffen.


De zekerheid om onbezorgd te kunnen rijden bieden wij aan middels ons Garantiepakket. Wij zijn uiterst kritisch op de inkoop van onze auto’s en zorgen ervoor dat onze auto’s perfect worden afgeleverd. Wanneer er onverhoopt toch nog iets stuk gaat kunt u dit met ons Garantiepakket bij ons verzekeren! 

 

kleine onderhoudsbeurt

– Motor olie 

– Olie filter

– Interieur filter

– Inspectie

grote onderhoudsbeurt

– Kleine onderhoudsbeurt

– Luchtfilter en brandstoffilter

– Bougies

– Remvloeistof

Garantie pakket

Onze auto’s zijn zorgvuldig nagekeken en gecontroleerd. Mocht er onverhoopt toch iets stuk gaan geven wij u extra zekerheid met ons garantie pakket. Wij bieden garantie pakketten van 6/12 maanden. Onze prijzen staan vermeld in de beschrijving van de advertenties. 

Specifieke vragen?

Heeft u nog specifieke vragen over het afsluiten van het garantie pakket dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij zijn ook via Whatsapp of telefonisch bereikbaar dus aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!+31 (0)6 21931105